неділю, 17 жовтня 2010 р.

Перший раз в перший клас

Як завжди, сиджу в аеропорту, пишу в блог :) Цього разу це Лас-Вегас.

Звідки така дивна назва посту? Бо я справді потрапив в цю ситуацію. В Лас-Вегас я летів в першому класі, вперше :) Я вже назбирав стільки миль, що мене як постійного клієнта безкоштовно переводять у вищий клас, якщо там є місця. Взагалі цікаво дуже вийшло, бо коли я купував квитки у Вегас, то вибрав найдешевші що були, і на тобі – перший клас на халяву :)

Скажу чесно, летіти було зручно. Правда рейс тільки півтори години, але всеж. Перший сідаєш в літак, з самого переду. Потім поки всі інші люди ще сідають, ти вже попиваєш сочок, який тобі принесли. Я ще за звичкою сів в крісло, згрупувався, сиджу... а потім дивлюся – біля мене на моєму кріслі ще купа місця і цілий поручень вільний... коротше в першому класі теж треба вміти їздити :) Потім почали напої носити... Шкода, що такий короткий рейс – встиг тільки два пива випити :) (До речі, в економ класі алкоголь треба було купувати, а в першому класі – безкоштовно.)
Ну, одним словом, класно я собі пролетівся з комфортом “на дурничку” :)
Біля мене, до речі, летів мужчина, який попав так само в перший клас. Справді, хто буде платити $500 за півтори години польоту, якщо можна полетіти в економ класі за $100.

Але, як виявилося, це був лише початок халяви :) Взагалі, я себе не вважаю везучою людиною, бо щось мені рідко дуже на халяву щось перепадає. Але цього разу, щось кількість халяви аж зашкалила :)

Так от, пішов я чекінитися в готель. Прилетів я пізно – після півночі. Приходжу, а мені кажуть – такого номеру, як я бронював вже немає... тому мене сьогодні поселять в апартаменти, а завтра треба буде переїхати, коли звичайний номер, такий як я замовляв, звільниться. Ну добре, що робити... сам винен, що пізно прийшов. Пішов я в ті апартаменти, а там – дві кімнати (вітальня і спальня), в кожній по телевізору, два туалети (!), вид на центральну вулицю! Одним словом, кльово! Я вже було подумав доплатити, щоб залишитися в цьому номері і завтра, це б коштувало $70. Але добре, що я не зробив цього! На наступний день, коли я прийшов запитати в який номер мені треба переїхати – мені сказали, що я можу залишитися в тому ж номері безкоштовно :)

От так от буває! Халява приходить несподівано! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар