неділю, 21 листопада 2010 р.

Вітаю LNU United!

Сьогодні натрапив на запис з одного з українських телеканалів де розповідають про львівську команду LNU United, яка нещодавно дуже вдало виступила на півфіналі світу з ACM ICPC. Не те щоб це була для мене новина, але хороша нагода черговий раз порадіти за хлопців і ще раз їх привітати. Сашко, Павло і Ігор - молодці! Вітаю ще раз і успіхів вам надалі!



Інформація у відео, звісно, насичена "ефектом медалей", але так завжди буває, коли журналісти висвітлюють якусь інформацію. В будь якому випадку, приємно, що преса висвітлила таку подію. Думаю, що це надзвичайно важливо!

Щоб трохи згладити "ефект медалей", скажу, що львівська команда зайняла 6 місце у командному чемпіонаті зі спортивного програмування серед команд південно-східної Європи. І оскільки випередили їх лише команди з КНУ та ТНУ, то вони вибороли для ЛНУ 3-тю сходинку серед вузів. Це дуже хороший результат і маю надію, що хлопці вдало виступлять і на фіналі світу.
Досі лише одній команді зі Львова вдавалося досягнути кращих результатів - команді Scorpions у сезоні 2007-08, за яку тоді виступав і я. До речі, в сезоні 2006-07 ми теж були на 6-тій сходинці в півфіналі світу.

2 коментарі:

  1. молодці, ще б тепер підтвердили, що дійсно їдуть на фінал...

    до речі, пенсіонера Остапа теж згадали :)) з тим теж вітаю, стаєш TV-star! :)

    ВідповістиВидалити
  2. Та й не тільки по ТВ показують, у газетах пишуть, на сайтах пишуть, по радіо говорять (я надіюсь :)).

    ВідповістиВидалити