суботу, 12 грудня 2009 р.

Facebook party

Вчора Facebook влаштовував вечірку. Я так і досі не зрозумів, до чого була та вечірка приурочена... :) Ну але запрошені були всі працівники і можна було привести з собою ще когось. Ну так як привести мені було нікого, то я благородно пожертвував свій додатковий квиток якійсь дівчині якогось хлопця з Аргентини, здається.
Вечірка була організована в Сан Франциско, а конкретніше в SF Design Center Galleria. Досить гарне приміщення, великий зал, 4 поверхи балконів. На кожному поверсі були безкоштовні напої і закуски. Бармени робили будь які коктейлі по замовленню - все безкоштовно. Ну закусок було не дуже багато, а от випивки - достатньо. Гості так понапивалися, що дехто під кінець гулянки вже ледь на ногах стояв :) Я трохи був здивований, що американці так напиваються, бо на вечірці були ж усі дорослі люди (тут до 21 року пити не можна). Я, наприклад, багато не пив. Можна сказати взагалі не пив: 1 джин з тоніком, 1 віскі з колою і 2 пива. Хоча, може для американців це достатньо... До речі, за порадою ще одного українця Діми, спробував пиво Corona - досить непогане.
Ще у американців дуже цікава культура одягу на вечірках. Більшість людей була у класичних штанах і сорочках, в основному чорних, дівчата були у вечірніх платтях. Це дуже сильно відрізняє американську вечірку від українських. Ну і завдяки цьому, мені буде легко знайти себе на фото - я був у світлій футболці і світлих джинсах :)
На початку вечірки на сцені час від часу виступали акробати з відомого цирку Cirque Fantastique, по залах ходили і розважали людей аніматори на ходулях. А в другій частині вечірки музику крутив якийсь (мабуть, відомий тут) діджей з Канади MSTRKRFT.
Мені сподобалася ще одна розвага: всім гостям роздали по фальшивих 500 доларів, на які можна було зіграти в казино на 4-му поверсі. Мені навіть вдалося обіграти всіх за своїм столом в покер (Техаський Холдем) :)
Назад з Сан Франциско (як і туди) нас відвіз автобус до офісу в Пало Альто. Для тих, хто приїхав до офісу на машині, але був вже не в стані водити після вечірки, біля офісу чекали таксі.
Коли я приїхав до офісу, була десь 2:00-2:30 ночі. Поки дійшов додому, захотілося щось поїсти, вирішив пройтися по району, пошукати. На вулицях пусто! Ні душі! Навіть машин нема! Прийшов до супермаркету, він був закритий, нажаль. Та й справді, нащо супермаркету працювати, якщо ніхто так пізно з дому не виходить. Біля входу в супермаркет стояла ціла купа ящиків з мінеральною водою... а в супермаркеті нікого... В Україні та вода довго б так не постояла :)
Потім пішов у якийсь фаст-фуд, а там відкритим було тільки віконечко для тих, хто на машині. Якби там не стояли дві машини, то пішов би туди, а так вирішив разом з машинами в чергу не ставати, щоб не шокувати американців зайвий раз. Ось, з'явилася ще одна причина купити машину :)
На щастя, вдома в холодильнику щось було, так що я таки перекусив перед сном :)

Ось кілька фоток з вечірки, зроблених на мій iPhone або взятих в когось:


П.С.: Виявляється геїв в штатах значно більше ніж я думав... Треба завжди бути "на чєку"! :)

П.П.С.: Сьогодні на робочій пошті натрапив на пачку листів про загублені речі. Серед них: iPhone, фотокамера, бедж-пропуск на роботу, золотий кульчик... Ото народ нормально впився на вечірці!

3 коментарі:

  1. Зручно вимовляти назву того ДіДжея ;)
    В покер ти ж маєш бути професіоналом, майже, ти ж був раніше тренувався.
    Чому не став у чергу, можна було б "погурчати", "посигналити" на інших, ти ж права маєш ;)

    ВідповістиВидалити
  2. От зацікавила третя фотка, там де доріжка з ліхтариків. От яку роль вона виконувала?, та доріжка, а то там люди смішні, один навіть у той ліхтарик заглядав.

    ВідповістиВидалити
  3. Там на фотці доріжка з ліхтариків - то насправді край сцени. Справа від неї - сцена на підвищенні відносно залу. Ще кусочок сцени можна побачити в лівому нижньому куті передостанньої фотки.

    > Чому не став у чергу, можна було б "погурчати", "посигналити" на інших, ти ж права маєш ;)

    Та тут не так як у нас. Тут ніхто нікому не сигналить :)

    ВідповістиВидалити