неділю, 7 лютого 2010 р.

Вибори. Другий тур.

На наступний день після святкування повернення Глюка з перемогою, нам передувала поїздка в Сан Франциско для виконання свого громадянського обов’язку – голосування на виборах президента України. Щоб раптом не проспати після бурхливого святкування, я наставив будильник на 14:00 :) Правда Діма, який залишився в мене після святкування, розбудив мене о 10-тій :) На голодний шлунок йти голосувати не хотілося, а з їжі у нас вдома були тільки два вчорашні чізбургери. Холодними чізбургери їсти не хотілося, тому ми вирішило піти і купити мікрохвильову піч :) По дорозі в магазин ще попили кави в якомусь кафе. Потім купили мікрохвильовку, принесли додому, загріли чізбургери і поснідали. За цей час Глюк вже теж виспався і ми всі взяли напрямок на Сан Франциско.
На дільниці нас знову не виявилося в списках, хоча ми вже голосували на першому турі. Тож нам довелося знову заповнювати ті самі заяви, але цього разу ми вже зробили це все швидше (оскільки вже не вперше) і скоро вже тримали в руках бюлетені.
Ось ми з Глюком виконуємо свій громадянський обов’язок:


Цього разу, здається, людей на дільниці було трохи більше ніж на першому турі, цікаво буде потім подивитися статистику голосування по нашій виборчій дільниці в Сан Франциско.

Немає коментарів:

Дописати коментар