суботу, 13 лютого 2010 р.

Суботній вечір

Суботній вечір. Я нещодавно прокинувся :) Просто всю ніч слідкував за львівською обласною олімпіадою з інформатики.
Вечеря у мене сьогодні класична американська суботня: курячі крильця і гавайська піцца :) Відразу заспокою всіх тих хто переживає за моє здоров’я і хвігуру, я такі всякі фастфуди споживаю тільки на вихідних і то не на кожних. Протягом тижня я їм нормальну їжу, правда важко навіть сказати, що саме я їм на роботі, бо наші повари зазвичай щось таке видумають, що не зрозуміло толком, що ти таке їж, а запам’ятати назви страв взагалі нереально!
Повертаюся до свого суботнього вечора. Якщо б у мене був телевізор, то я б мав ще дивитися баскетбол або американський футбол :) Натомість, я переглядаю пошту. Між листами і спамом дві посилки. Розкриваю… Ура! Здійснилося! Халява все таки існує! Мені прийшли безкоштовні футболка і брелок з американським прапором! А я вже перестав було надіятися. Ну правда про якість безкоштовних товарів я промовчу. Але для спортзалу футболка підійде чудово! До речі, треба відновити заняття, а то цього тижня я через те що було багато роботи пропустив спортзал. Ну але з іншої сторони, я ж ходжу туди для задоволення, так що думаю нема сенсу виснаженим після роботи ще йти добивати себе тягаючи залізо. Ну мінімальні фізичні вправи, такі як катання на ріпстіку і настільний теніс, я і на роботі виконую практично щодня :)
В понеділок у мене теж вихідний, американці святкую День Президента. Свято приурочене дню народження Джорджа Вашингтона, першого президента США.
В той таки понеділок мені повинні привезти комп’ютерний стіл, так що частину дня мені доведеться присвятити збиранню цієї конструкції. До речі, замовив я стіл в інтернеті. Це досить цікава розвага тут купувати щось в інтернеті. Перш за все це зручно, бо не треба нікуди ходити. А по друге, так приємно коли тобі потім поштою приходять посилки :) Таким чином отримуєш задоволення від купівлі двічі: коли купуєш і коли тобі через кілька днів приходить твоє замовлення. Штати – то рай для споживачів, так би цілий день сидів і щось купував :) А як ще якісь знижки – то взагалі круто! Потратив гроші, а таке відчуття, що зекономив, бо на знижку попав :) Таки вміють американці бізнес вести!

5 коментарів:

  1. Ну, така відмазка насправді є типовою) Це взагалі їсти не можна, не кажучи вже про суботи/неділі. Тому роби так: домовляйся із Facebook-кухарем про те щоб він тобі персонально готував обіди на вихідні. А ще краще домовлятись із Facebook-кухарками ;) Страви можуть бути не самими крутими і не з чудернацькими назвами, але обов"язково здоровими. Виконуй. Чекаємо на звіт за тиждень.

    ВідповістиВидалити
  2. Кухарі у нас здорові мужики всі в татуюваннях :) Так що мені щоб з ними про щось "домовлятися" треба ще рік в спортзал походити :)
    Ну добре, постараюся трохи здоровіше харчуватися на вихідних... Сказав, доїдаючи останній кусок піцци... :)

    ВідповістиВидалити
  3. А що собою представляє гавайська піцца? Що там такого гавайського.

    ВідповістиВидалити
  4. Гавайська значить з ананасами... Тут в Америці все просто. :)

    ВідповістиВидалити