неділю, 1 серпня 2010 р.

ostap.lviv.ua

Відсьогодні на мій блог потрапити стало ще легше! Погляньте в адресну стрічку свого браузера… ви здивовані? Хіба це не чудово!! Замість довгої і складної адреси, якої ви ніяк не могли запам’ятати (ostapco.blogspot.com), тепер там красується лаконічне і зрозуміле новеньке доменне ім’я – ostap.lviv.ua!

Тепер, щоб потрапити на свій блог, мені не доведеться вводити в пошуковику “остапові думки”... :)

Але не варто панікувати якщо ви зберегли стару адресу в себе в закладках, як посилання на своєму сайті, викарбували її в своїй пам’яті, зробили татуювання з нею, щоб ніколи не забути, чи просто записали на листочку на видному місці – стара адреса автоматично перенаправлятиме вас на нову!

6 коментарів:

  1. cool!

    можна якісь деталі як собі взяти якусь таку адресу і скільки таке задоволення коштує (час, гроші, "біганина")?...

    ВідповістиВидалити
  2. Ну треба написати заяву в ЖЕК і в міську раду: "Прошу видати мені для приватного користування доменну адресу..."
    Чекай... а навіщо тобі саме така адреса з моїм іменем?!?

    Ну а насправді, якщо відкласти жарти, то в третьому тисячолітті купівля доменного імені це зовсім не складний процес. Ідеш собі на будь який сайт який займається продажем вище названих імен і купуєш його у них на 1 чи 2 роки. Ціни залежать від домена. lviv.ua, наприклад, коштує близько $10 на рік. Знову ж таки розцінки можна подивитися на тих таки сайтах. Я, наприклад, конкретно це доменне ім'я купував у iname.ua, лише через те, що у них можна проводити оплату через PayPal. Ну ще можу порекомендувати цей сайт, бо на ньому можна перевірити на доступність і купити багато доменів.

    ВідповістиВидалити
  3. А якже бренд "ostapco"?
    Він у мене у Гуглі на першому місці.

    ВідповістиВидалити
  4. "якої ви ніяк не могли запам’ятати (ostapco.blogspot.com)"
    я ніколи і не пам'ятав, або вже вбито у бравзері і він сам мені підсказує, або просто у Гуглі "ostapco" і перший лінк.

    ВідповістиВидалити
  5. Ну я читаю через Гугл Рідер, то мені хоч ostapco.blogspot.com, хоч www.ostap.lviv.ua :)

    ВідповістиВидалити
  6. > А якже бренд "ostapco"?

    З цим брендом є одна проблема (доречі на пряму пов'язана з історією виникнення "бренду"), читається він через "к", а от пишеться через "c", тому на слух сприймається складно для тих хто його ще не чув. Часто траплялися випадки, коли люди намагалися мені писати на пошту "ostapko@", оскільки так вони сприймали на слух і таке ім'я здавалося їм логічним.
    В цього нік-нейму завжди була лише одна перевага - він був зазвичай не зайнятим на багатьох ресурсах в інтернеті, що мені дозволяло безперешкодно реєструватися всюди під одним ім'ям.
    А от при виборі домена дуже важливо, щоб він легко сприймався на слух і легко його було після цього відтворити. Тому я вважаю, що ostap.lviv.ua значно краще ніж ostapco.lviv.ua.


    > або просто у Гуглі "ostapco" і перший лінк.

    У мене самого за таким запитом мій блог аж на другому місці :)

    ВідповістиВидалити