суботу, 18 грудня 2010 р.

Facebook Holiday Party 2010

Минулої п’ятниці була святкова корпоративна вечірка. Компанія вже розрослася до таких розмірів, що клуб, чи зал не помістив би всіх гостей (а їх мало бути десь до трьох тисяч). Тому цього року вечірка відбувалася в приміщенні музею каліфорнійської академії наук.


Посеред експонатів і коридорів розставили столи з закусками і напоями (я десь чув, що в приміщенні музею мало функціонувати 37 стійок з їжею і випивкою). Здається халявного алкоголю на всіх вистачило :)


Взагалі досить оригінально пиячити і танцювати в музеї :) Пінгвіни були в шоці :)


Вечірка була і без того непогана, але крім усього музейні атракціони теж працювали. Зокрема планетарій, в який я навіть сходив. Якщо порівнювати з 3-D кінотеатром iMAX в який я ходив у Лондоні, то від сферичного екрану над головою ефект присутності сильніший навіть без спеціальних окулярів. Добре що я багато не пив, а то коли почали над головою літати планети…
Ну і фото-кабінки, традиційна річ на вечірках Фейсбуку, були і цього разу. Найцікавіше в фото-кабінках – це понапихати туди багато людей, а потім намагатися розібратися на фото чий це лікоть заслоняє кусок моєї ноги – єдине, що влізло від мене в кадр. Ну насправді в моєму випадку все було не так трагічно, у мене десь є фото де навіть видно моє щасливе обличчя поруч з двома дівчатами (чи то з частинами тіл двох дівчат) :)

Одним словом непогано посвяткували. Цікаво де буде вечірка наступного року. На стадіоні? Чи може на двох? :)


P.S.: До речі, ця буква f зроблена з цукерок :)

2 коментарі:

  1. А де ті фото з кабінок? Чи то внутрішня секретна інформація :)

    ВідповістиВидалити
  2. Нє, не секретна :) Краще сказати, приватна, бо на фото не тільки я. Раптом, хтось з тих хто був зі мною в кабінці не хочуть, щоб фотка в інтернеті висіла... Якщо тобі цікаво, то приїду покажу :)

    ВідповістиВидалити