суботу, 18 грудня 2010 р.

Laser Tag

Ех… хто в дитинстві не грав у “войнушки”... Ну хіба ті хто грали у магазин для барбі і чаювання з ведмедиками... але зараз ми не про них.
Так от, всім відомо, що чоловіки – то великі діти. Тому, що може краще розважити чоловіка, ніж дати йому в руки пласмасову рушницю і дозволити постріляти у своїх колег по роботі :) Я як справжній чоловік отримав від такої розваги купу задоволення!

Ну то був ліричний відступ, а тепер по суті, щоб було зрозуміліше, про що я. Цього тижня у нас був team offsite – кілька команд, зокрема і наша, поїхали гартися у Laser Tag. Це коли на всіх одягають жилети з сенсорами на плечах, грудях і спині, видають пластмасові лазери і запускають у погано освітлений лабіринт з димом, де можна ходити і стріляти один в одного. Круто, правда? В реальності – ще крутіше! Прямо як в фантастичних фільмах – лазери в супроводі характерного звуку просікають повітря, відбиваються від дзеркал і попадають прямо твоєму менеджеру у спину! Хіба не чудовий спосіб почати робочий день! :)
Цікавості додало те, що нас було аж 30 чоловік, так що мішені були повсюди. За підсумками я потрапив у десятку – для першого разу непогано. Та й я гнався не за тим, щоб побільше очок набрати, а щоб отримати побільше задоволення і підстрелити побільше колег :)

Одним словом, всі отримали море задоволення! Фотодоказ:


Немає коментарів:

Дописати коментар