суботу, 28 листопада 2009 р.

перші думки на папері...

Я все таки вирішив... вести блог.
Що заставляє людину почати вести блог? Та й що таке блог взагалі? Блог - це щоденник, який можуть читати всі. Саме бажання поділитися думками зі світом і заставляє людину писати в блог. Звідки таке бажання? Від браку спілкування, очевидно.
Можна провести ціле соціологічне дослідження про те, що заставляє людину вести блог. Причини і привід в кожного свої, але всі вони десь в глибині чи назовні засновані на бажанні спілкуватися.
Для мене блог - це ще один спосіб спілкування. Так склалося, що я пов'язав своє життя зі спілкуванням з неживими машинами, але спілкування з людьми мені приносить велике задоволення! Тому, закономірно, що я використовую електронні засоби спілкування, хоча живого спілкування вони мені ніколи не замінять.
Ну щось я сильно відійшов у філософію... Отже, що буде в цьому блозі? Все, чим я вирішу поділитися зі світом. Не очікуйте тут побачити надто приватні думки, чи інформацію, яка може мене дискредитувати в якомусь сенсі. Одним словом, в блог потраплятимуть тільки думки перевірені мною на наявність незаконного вмісту і порнографії :)
Як часто я буду писати в блог? Не знаю, може щодня, може тільки на вихідних, а може і раз в місяць... одним словом, коли буде натхнення. Якщо я перестав писати - значить щось/хтось зайняв в моєму житті той час, який я раніше виділяв на блог.
Не знаю, чи буде хтось читати цей блог чи ні... точно знаю одну людину, яка буде його читати через кілька років - це я!
Отже, вітаю всіх! Від сьогодні у вас з'явилася можливість читати Остапові думки... :)

Немає коментарів:

Дописати коментар