субота, 28 листопада 2009 р.

Перші дні в США

Отже, я прибув в США ще в четвер минулого тижня. Пройшло вже більше тижня і зараз я пишу думки вже заднім числом. Деякі розсіялися... деякі залишилися...

Я в штатах вже, звісно, не вперше, але я вперше їду в іншу країну не як турист. Думки, переживання... нічого цього немає. Десь все загубилося в зборах нашвидкоруч в останні дні. Тільки переслідує відчуття, що не встиг вдома зробити всього, що хотів до від'їзду. Хоча, було б більше часу - все одно б чогось не встиг. Така вже в мене звичка - увесь час поповнювати свій список завдань, щоб він ніколи не пустів...

Спочатку я прибув в Чікаго, де провів майже добу і отримав величезну кількість позитивних емоцій. Дякую, Віруся!...

В п'ятницю прибув у Сан Франциско і звідти на поїзді - в Пало Альто. Через кілька хвилин після того як поїзд прибув на мою кінцеву станцію я вже був в своєму новому домі. Квартира, яку ми знімаємо з Юрою, досить велика: дві спальні, дві ванни, кухня, простора вітальня... Абсолютна відсутність будь яких меблів, досить великі вікна і скляні двері на балкон з вітальні роблять квартиру ще просторішою.
В перший день в Каліфорнії всі мої пересування були зумовлені різними необхідностями. Спочатку пішов в гості в офіс, щоб пообідати. "В гості", бо перший робочий день в мене в понеділок. Після офісу відразу поїхав в супермаркет купувати надувне ліжко, щоб не довелося спати на підлозі. Раз уже пішла мова про меблі (надувне ліжко це "меблі"?), то скажу, що крім двох надувних ліжок за тиждень з "меблів" в нашій квартирі появився тільки один beanbag, куплений на надзвичайно вигідних умовах у сусідів, які з'їжджали :)

На останок до перших вражень про життя в США додам, що тут в нашу поштову скриньку приходить більше спаму ніж мені на електронну пошту! При цьому якість поліграфії всього без виключення спаму краща ніж якість більшості українських газет :) Ну але яким би він красивим не був, спам залишається спамом.

Немає коментарів:

Дописати коментар