четвер, 10 грудня 2009 р.

3 тиждень

Вже третій тиждень працюю. Вже трохи легше. Знаю більше де що шукати, дещо навіть знаю як робити :) Цього тижня перша моя маленька зміна на сайті стала доступна 350 млн. користувачів. Приємно :)

В понеділок прийшла нова група новачків, так що я тепер не самий "зелений" в компанії :) Приємно тепер ходити на лекції і вже не просто кліпати очима і махати головою, а брати участь в обговореннях, підказувати щось новачкам. Тепер це їхній службовий обов'язок кліпати очима і махати головою :) На лекціях тепер набагато цікавіше, бо більше заглибився в контекст і більше розумію. Цікаво також спостерігати, як різні люди, які стартували зі мною стають краще розбиратися в саме тих частинах інфраструктури, з якими пов'язані їхні завдання. Таким чином, нашим колективним розумом ми вже осягнули досить багато, і тепер під час лекцій кожен включається в розмову про те, з чим вже мав справу... або якщо просто хоче поговорити :)

Тиждень вже підходить до кінця. Компанія в п'ятницю організовує вечірку в Сан Франциско. Я в принципі тут ще не дуже когось знаю, але вирішив піти все таки, попити пива на халяву...

Ну і не можу серед вражень тижня не згадати про наступне. Нещодавно був дуже приємно вражений статтею з Контестера про дівчат-програмістів (ось вона). На одному подиху прочитав. Не приховуватиму, дуже люблю дівчат з хорошим почуттям гумору! :)

А, ну і кому цікаво, як просуваються мої тренування в спортзалі... комусь це цікаво?... сумніваюся... але все одно напишу :) В вівторок зранку (на диво) нічого не боліло, тому в вівторок ввечері я знову пішов. Вже було набагато легше, відчув задоволення від тренування, правда від качання пресу утримався. А от в середу ледь встав з ліжка... Руки не розгиналися і болів прес... довелося цілий день утримуватися від сміху і різких рухів :) Ну і від спортзалу, звісно, теж у середу відмовився. Пішов у четвер і лише 40 хв бігав. Руки болять досі... Надіюся, завтра буду мати силу підняти пляшку з пивом на вечірці :) Ну якщо ні, то доведеться собі придбати щось таке:

6 коментарів:

  1. Звісно цікаво про спортзал.
    Є такий серіал "Татусеві дочки", то там була така фраза, що на третій день після спортзалів все болить, мабуть то все таки правда.

    ВідповістиВидалити
  2. Руки пройшли і я не купував. Ти ж розумієш про що я? Ти ж не тільки фотки дивишся, а ще й читаєш, правда? ;))

    ВідповістиВидалити
  3. Та шо ти відмазуєшся! ;)

    Ти з тим спортзалом приїдеш наступного разу на Україну качком, вже тепер в покер навіть страшно буде грати з тобою, ще не дай Бог виграю....

    Кстаті о птічках - коли плануєш в Україну? Хоч на цуцуть?

    ВідповістиВидалити
  4. На Великдень приїду. Не переживай, в покер ще пограємо ;)

    ВідповістиВидалити