вівторок, 8 грудня 2009 р.

Пиво - сила, спорт - могила!

Сьогодні пішов у спортзал. Тут не далеко від дому є великий гарний спортивний клуб.
Клуб справді досить великий, ввечері людей мало, тому зручно. Але от басейн, здається працює тільки до 9 PM і я вже в нього не встиг. Ну нічого, піду наступного разу.
Тренажерів тут багато різних, деяких я навіть ніколи не бачив. Серед таких турник з підставкою для ніг, яка зменшує твою вагу на величину, яку можна регулювати. Тому можна підтягуватися піднімаючи меншу вагу ніж вага тіла. Таким чином, можна виконати вправу набагато більше разів, від чого м'язи сильно наливаються кров'ю і після того руки такі як надувні кулі і їх аж важко розігнути (ось чого качки так дивно ходять!).

Правда почав я не з того тренажера, а з бігової доріжки. Це, виявляється, дуже класна штука! Я раніше ніколи не пробував на ній бігати, тому спочатку було трохи незвично, тримався за поручні, щоб не впасти :) Але потім звик і мені дуже навіть сподобалося! Це трохи не те саме, що бігти запізнюючись на поїзд, бо можна коли хочеш регулювати швидкість, та й біг рівномірний, не треба перестибувати бардюри і клумби. Єдине, що відчув, що бракує плеєра.
Ще варто згадати, що після того як сходиш з доріжки дуже дивне відчуття... ну той хто пробував, мене зрозуміє :)

Було важко качати прес, бо картопля і печені реберця від того дуже просилися на волю :) Тепер буду знати, що перед спортзалом краще не наїдатися...

Після години-півтори занять я відчув, що настільки виснажений, що ще кілька хвилин і я не дійду додому :) Вирішив закінчити, для першого разу - достатньо. В душі зважився - за 2 тижні в штатах я потовстів на півтора-два кілограма (приблизно).

Додому якось дійшов, але такий замучений, що ледь набираю цей текст. Мабуть, буду сьогодні спати як убитий. Надіюся завтра зможу рухатися... Якщо так, то знову піду мучити себе у спортзалі :)

3 коментарі:

  1. Я пробував бігати на біговій доріжці. Тільки на так би мовити аналоговій, тобто вона сама не біжить а ти маєш відштовхуватись від неї і вона від того перекруm5;ується, там якось можна регулювати скільки сили потрібно щоб перекрутити ту доріжку. Задуматись, то це також цікавий варіант, бо ти маєш не просто бігти, а ще й явно відштовхуватись, щоб перекрутити. Хоча я не пробував на тій, що сама біжить.
    А ти сам займався чим хочеш, чи може там тренери є професійні, чи вони за то гроші ще хотять?

    ВідповістиВидалити
  2. > ти маєш не просто бігти, а ще й явно відштовхуватись, щоб перекрутити

    Якась збочена трохи бігова доріжка :) На думку спадає та, яку ставлять для хом'ячків :)

    > А ти сам займався чим хочеш, чи може там тренери є професійні, чи вони за то гроші ще хотять?

    Ну поки що роблю що хочу. Правда я поки бесплатно ходжу тиждень, то така акція. А коли запишуся, то там вроді буде 2 безплатних заняття з тренером, а потім треба платити.

    ВідповістиВидалити
  3. > Якась збочена трохи бігова доріжка :) На думку спадає та, яку ставлять для хом'ячків :)

    Дуже влучно сказано ;)

    ВідповістиВидалити