середу, 17 лютого 2010 р.

Місто без електроенергії

Сьогодні у мене непередбачуваний вихідний. Справа в тому, що коли я прокинувся зранку, то побачив, що мій телефон не отримує електроенергії з розетки. Не було світла. Незабаром прочитав листа з роботи, що в офісі немає світла також.
Як виявилося, сьогодні зранку невеликий приватний літак, незадовго після зльоту з муніципального аеропорту Пало Альто, впав поблизу на магістральну лінію електропередач. Троє людей, які були в літаку загинули, а місто Пало Альто залишилося без електроенергії до вечора. І таке буває...
Таким чином, через відсутність світла і вдома і на роботі, можливості працювати у мене не було, тому сьогодні у мене був вихідний посеред тижня. В принципі, без електрики не було можливості зробити нічого корисного взагалі. Обідати ми поїхали в сусіднє місто в якому електроенергія була. А на вечерю замовили суші (це ж можна рахувати здоровою їжею, правда?). До речі, з суші вирішили поекспериментувати і замовили крім всіх одне навмання по назві - Holy Cow. Це виявилося суші зі смаженим коров'ячим стейком всередині замість риби :) Чого ці каліфорнійські японці не придумають! До речі, у них в меню є Palo Alto rolls і Face Book rolls, треба буде спробувати :)
Ще мав бажання пописати TopCoder сьогодні, але як на зло світло ввімкнули через хвилину після закінчення реєстрації. Таким чином в мене вийшов справжній вихідний сьогодні, бо комп'ютером користуватися я не міг фізично.

4 коментарі:

  1. >>> це ж можна рахувати здоровою їжею, правда?
    Можна, якщо у тебе здорові нирки та печінка. Українські суші однозначно ні. Недавно успішно отруївся тутешнім залежалим тунцем.

    ВідповістиВидалити
  2. Якийсь ти, Олег, не витривалий... Не можна тобі в Україні жити - шкідливо для здоров'я ;))

    ВідповістиВидалити
  3. Надавно там (у США) ще один літак впав. Наші журналісти кажуть, що то програміст "віддячив" податковій.

    ВідповістиВидалити
  4. Ага, мені останнім часом не дуже щастить.

    ВідповістиВидалити