вівторок, 20 квітня 2010 р.

Найсмачніший Гіннес - в барі!

Вже тиждень пройшов відколи я з дому приїхав… Щось я дивно почав час рахувати: “відколи з дому приїхав” :)
До речі, як виявилося, спланував би я свою поїздку додому на тиждень пізніше і довелося б, мабуть, ще тиждень вдома пробути, через те що закрили всі аеропорти. Ну чому ті вулкани вибухають завжди не тоді коли потрібно! Ну менше з тим…

Я собі вирішив, після того як приїхав, трохи веселіше проводити час тут в Каліфорнії. Зокрема, треба поїздити-політати-походити по цікавих місцях, близьких і не дуже. Частіше треба на вихідних кудись вибиратися. Одним словом, поки я тут, треба все побачити, варте моєї уваги. Ну і поменше треба вдома киснути!

Почав з цих вихідних. Пішов на концерт до співробітника, який грає у любительському рок гурті. Концерт був у барі, досить затишному і з хорошим пивом :) Крім концерту там в той вечір був показ мод. Модельєр – дівчина співробітника. Такий собі у них був сімейний творчий вечір. Ну в модах я не сильно розбираюся, тому оцінювати не буду, але шоу, яке супроводжувало дефіле моделей, було непоганим. От тільки мене трохи бентежив мужик з обмотаними рушником бедрами, який, як я зрозумів, символізував Мауглі, чи ще якогось дикого жителя лісу. Він мені увесь час нагадував, що в мене вдома назбиралося багато прання…
Ну а концерт був класним. Приємно здивувало, що у трьох з чотирьох учасників гурту були хороші голоси.
І ще Гіннес, свіжо налитий з бочки, в тому барі був дуже смачним. Мабуть, одне з найкращих пив, яке я колись пив (цікава тавтологія :) ). З пляшки смак не такий.
Після концерту ще була “русска діскатєка”, але щось мені на неї залишатися не хотілося. Не хотілося псувати враження від концерту “русскіми” шлягерами, а приємний присмак Гіннеса – горілкою :) Та й на другий день треба було на роботу.
До речі, відколи приїхав, то переключився на якийсь дивний час: прокидаюся о 7-8, раніше за будильник, а під вечір сильно хочу спати. В принципі, непогано, бо я люблю приходити на сніданок, він мені завжди смакує. Правда після вихідних вже трохи перевів внутрішній годинник, щоб вставати о 9-ій.

1 коментар: