суботу, 4 грудня 2010 р.

Зимовий Вегас

Вже втретє цієї осені поїхав в Лас Вегас. Чому знову в Лас Вегас? Та тому, що близько! Бо Віра (моя супутниця в цій подорожі - я сам ніколи нікуди не їжджу) захотіла їхати в Лас Вегас :) Та й насправді у Вегасі є на що подивитися крім казино і азартних ігор, в які я, до речі, майже зовсім не граю.

Перше що здивувало мене в Вегасі цього разу - це погода. Було досить холодно. Хто б міг подумати, що в Лас Вегасі буває холодно. Тепер точно знаю - зимою там холодно. Я навіть застав проливний дощ в Вегасі! Цього я точно не очікував.

Знову їздив з Лас Вегасу на машині у Red Rock Canyon. Класне місце. Така справжня пустеля, скелі... Цього разу він був якось по особливому красивим.
Туристам на замітку: тепер я знаю де можна зробити найкращі фото з каньйону - на першій же зупинці, там є де полазити по скелях і не треба дуже далеко іти від дороги.


До опису цієї поїздки в Вегас варто ще додати, що я нарешті потрапив на Фремонт Стріт - алею накриту куполом, який являє собою величезний екран. Не скажу, що це щось супер надзвичайне, але подивитися варто. Тим більше, що цього разу я жив в Стратосфері, що досить близько до даунтаун і Фремонт Стріт... і у мене була машина :)

До речі, про Стратосферу - якщо поселитися в номері з видом на Стріп, то крім чудового виду на головну вулицю Лас Вегасу, можна ще бачити, як з вежі Стратосфери час від часу викидають людей :) Мене так теж колись викидали - дуже класний атракціон, вилетіти з 350-метрової вежі вниз, прив'язаним на шнурку зі швидкістю 60 км/год. До речі я про це ще не писав - буде в наступному пості.

Ну і на сам кінець, сходив на одне з найкращих шоу Лас Вегасу - The Beatles. Квитки не дешеві, але воно того варте! Дуже круте шоу, класна музика, трюки, танці! Все це разом органічно поєднано і виглядає дуже захоплююче! Часом просто не встигаєш слудкувати за всім що відбувається на сцені і над нею. Чесно кажучи, я б міг подивитися це шоу знову і все одно було б цікаво.

Так що скільки в Вегас не їздь, все одно завжди можна знайти щось цікаве :)

3 коментарі:

  1. "майже зовсім не граю", але ж, все ж таки граєш?
    Яказ вчора показували "13 друзів Оушена", там там у Вегасі тоді дакілька крутих готелей, і головна вулиця взагалі майже пуста, з теперішнім виглядом.

    ВідповістиВидалити
  2. Я цього разу програв 2 долари на автоматах :)

    А про Тойоту, то просто щось мені на них щастить :) Цього разу я простішу машину замовляв, але простішої не було і дали Camry.

    ВідповістиВидалити