неділю, 7 лютого 2010 р.

Facebook 6th anniversary

В четвер компанії Facebook виповнилося 6 років. Відсвяткувати вирішили запуском нового інтерфейсу для користувачів. Ось як виглядає запуск нового продукту на Facebook-у:



Після офіційного запуску була вечірка в нашому офісному кафе, яке переобладнали трохи, зробили танцпол, наливали пиво-вино і таке інше. А після вечірки почався Хакафон, який тривав цілу ніч аж до ранку. Хакафон – це дійство під час якого інженери в неформальній обстановці намагаються реалізувати свої цікаві або безглузді ідеї, що не стосуються їхньої офіційної роботи, але так чи інакше стосуються Facebook-у. Досить багато теперішніх успішних проектів, які у нас розробляються, були розпочаті кимось з інженерів на Хакафоні. Ентузіазму для втілення своїх ідей в реальність додає те, що в ночі годують і наливають пиво :)
Цей Хакафон був першим за час коли я працюю на компанію, тому я вирішив просидіти всю ніч, щоб побачити що це таке. Ну і попити пива на халяву, звісно :) Моїм безглуздим проектом був аналіз відгуків користувачів на нововведення в соціальній мережі Facebook, які ми представляли за час існування компанії.
Ну і ще варто згадати, що я на протязі всього святкування ходив з ноутбуком, бо слідкував за результатами наших команд на фіналі світу, який відбувався якраз паралельно зі святкуванням. Ще й крім того пробував спочатку щось коментувати на Контестері, але багато коментувати мені не вдалося, бо паралельно треба було ще пити пиво і веселитися. Ну але за турнірною таблицею я слідкував. Правда був момент, коли я вже перестав вірити в те, що наші щось візьмуть, але на щастя київська команда ситуацію розрулила і не просто вийшла на призові місця, а завоювала золоті медалі! Дуже радий за хлопців! Молодці!

3 коментарі:

  1. >запуском нового інтерфейсу для користувачів.

    Хм... всюди про це говорять, а я нічого і не помітив...

    ВідповістиВидалити
  2. Наскільки я розумію, ми запускаємо новий продукт не відразу усім, а поступово, тому, можливо, доведеться почекати кілька днів.

    ВідповістиВидалити
  3. >> а я нічого і не помітив...
    а ти попробуй собі прописати US proxy. може допомогти

    ВідповістиВидалити