неділю, 10 січня 2010 р.

Перша подія нового року - я купив ліжко! :)

Накінець я зробив це! Купив справжнє ліжко! :) Останньою краплею стало те, що мій надувний матрац пробився і я кілька днів спав на підлозі. Після цього досвіду мені здається, що ті, хто кажуть, що спати на підлозі корисно, мабуть, самі ніколи не пробували :)
Так що в п'ятницю я знайшов магазин з безкоштовною доставкою в день купівлі (утром дєньгі - вєчєром стулья) і в суботу пішов туди. Перевага цього магазину якраз в тому, що доставка в той самий день, бо якщо замовляти в інтернеті, або в багатьох інших магазинах, то на доставку треба інколи чекати до двох тижнів.
Пішов я в той магазин, полежав на всіх їхніх ліжках, вибрав найзручніше, вибив скидку, вдарив по руках (по руках продавщиці своєю кредиткою :) ) і пішов щасливий і трохи бідніший додому :) Потім провів пів дня в очікуванні своєї покупки і, нарешті, ввечері два мексиканці привезли моє новеньке queen ліжко, все занесли, зібрали... і от воно вже красується в кутку кімнати:


Цей пост я вже пишу після солодкого сну на новому матраці. Скажу я вам, таки на багато зручніше ніж спати на підлозі :)
Перший крок зроблено! Тепер треба не зупинятися і продовжувати захламляти хату іншими меблями :)

П.С.: Ще чекаю на подушку (ще одну), яку мені мають доставити серед тижня. Її я замовив вже давно в інтернеті. Міг би піти в магазин, але там вона коштує $5, а на сайті цього магазину з безкоштовною доставкою - $4 :) Мені не доллара шкода, просто так цікавіше :)

4 коментарі: